perjantai 12. elokuuta 2011

They all go marching down to the ground to get out of the rain

Kaksi ekaa koulupäivää takana, ja mie kaipaan jo kesälomaa. Miun luokalle tuli kaksi uutta oppilasta, semmonen pitkä blondi Joni ja mustahiuksinen ja lissumainen Kata, jonka kanssa miulla on paljon yhteisiä tuttuja/kavereita Kuopiossa, tämä oli hassua. Maailma on yllättävän pieni. Ysiluokka tosiaan alkoi, enää 185 päivää yläastetta ja Vehmerissä opiskelua jäljellä, wuhuu! Tänä vuonna voisi vaikka yrittää panostaa siihen opiskeluun hieman.

Keskiviikkona tuli pyörittyä kaupungilla, ja vaikka mitä uutta kivaa tuli ostettua! Rahat kyllä katosivat myös kauniisti...

Löysin Dinskosta söpöt kumpparit! Näillä mie aion tarpoa sadepäivinä koulussakin. Hintaa oli vain 12,95e!

Bianco Footwearista löytyi tämmöiset rakkauspakkaus piikkokorkoplatformavokkaat! Hintaa oli 20e, ei paha, ei paha!

H&M:stä ostin tuommoiset perus trikoohousulegginsit, hirmu mukavat jalassa! Paita ei väritykseltään ole kovin miulle tyypillinen, mutta rakastuin tuohon. Teini!Needled on ottamassa valta... Ja huomatkaa tyylikäs kuvanrajaus! Naama vamotti niin pahasti että se oli pakko piilottaa... 9,90e maksoivat sekä pöksyt että paita.

Seppälän alesta tuli ostettua tämmöinen peruspaita sekä violettina että kirkkaanpunaisena, 7e oli hintaa molemmilla.

Demikalenteri ja violetti vihko lähtivät mukaan Suomalaisesta kirjakaupasta, kynät ja ihana Hello Kitty -teroitin Tiimarista. Sieltä ostin myös pari tavallista pyyhekumia, mut ne eivät olleet kovin kuvauksellisia. Reilut parikymppiä tais upota näihin.

Eipä tässä sen ihmeempiä, palaillaan lautaselle kunhan keksin jotakin mistä kirjoittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti