torstai 13. lokakuuta 2011

When you find he doesn't care for you

Morjesta! Det är torsdagen, ja mie olen kohta puoli tuntia ehtinyt olla kotona! Kävin tänään vetämässä liikuntakerhoa luokkakaverini kanssa, sijaistin toista luokkalaistani, joka mokoma karkasi Turkkiin.

Viime lauantaina menin ja ostin uuden kameran! Osa konffisrahoista katosi sen sileän tien Veikon koneen huostaan, ja vastineeksi miulle tuli ihana Canon Ixus 115 HS! Kyllä muuten ottaa hyviä kuvia.


Kyllä, se on pinkki. En malta odottaa tulevia keikkoja joissa tulen kameran kanssa heilumaan... Mutta pitäähän sitä tytöllä nyt jotakin pinkkiä olla! Samalla reissulla tuli ostettua mahdollisimman perusperus puiset rumpukapulat, nyt pääsen ehkä soittelemaan vähän siskon rummuilla! Myös uusi meikkivoide, -sieniä ja ripsiväri tuli ostettua. Kävin myös lainaamassa kirjastosta Kaaoksen ruhtinaat ja The Dirt - Törkytehdas -opukset.

Kaaoksen ruhtinaat kertoo blackmetalin synnystä, alkuajoista ja niistä ääritapahtumista (kirkkojenpoltot ja murhat yms.) Norjassa 90-luvulla. Äärimmäisen mielenkiintoinen kirja! Suunnilleen puolivälissä olen nyt, kohta menenkin jatkamaan lukemista. Jos sen syysloman aikana saisi luettua.

Arvatenkin armotonta kuvailuahan lähipäivät ovat olleet, kun vihdoin on käytössä kamera joka ottaa oikeasti hyviä kuvia! Siksi olenkin ihana blogittaja ja spämmään teitä ah niin upeilla otoksilla pärstästäni ja vähän muustakin.

 Voihan teinihorous...








Tänään oli lettipäivä koulussa. Kyllähä ne hiukset kotona kivoilta näytti, mutta sitten muistin, että perhana, tänään on skootteripäivä, joten koululle mennessä ne olikin jo perseellään, mutta vitut siitä! Ei ne siellä koulussa pidä miusta kuitenkaan.

Syysloma on vuorokauden päästä alkanut, jeeeeee! Lauantaina luvassa keikkailua Kulttuuriareena 44:ssä, esiintymässä Verjnuarmu, Disease of the Nation ja Human Waste Dispocial Unit. Whii! Ihanaa päästä vihdoin keikalle ja nähdä ystäviä ♥ Niitäkään ole nähnyt sitten Rockcockin.

PS. Bonnie Tyler on hieno nainen. It's a heartache soi ja paljon, koska no, its ö haarteik. Mies murtuu on myös hieno uusi kipale Herra Ylpöltä & Ihmisiltä. Että pienesti sydämensä murtanut bloggaaja täällä moi, lähden peiton alle halimaan Nalle Puhia ja lukemaan murhista ja unelmoimaan siitä, että joku kaunis päivä miulla olisi oma prinssi joka antaisi prinsessakohtelua ja tykkäis miusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti