perjantai 23. joulukuuta 2011

Come on, who can hear the bass drum

Vihdoin alkoi loma. Ehdin käydä jopa kolme päivää koulussa, tein kaksi koetta (kemia ja äidinkieli, jälkimmäinen oli 10, ensimmäistä en oo saanut vielä takaisin) ja sit katsottiin leffoja. Rare Exports oli yksi noista, ja voi taivas, että se oli loistava! Ihanaa, vanhaa suomalaista mytologiaa, oli se sitten fiktiivistä tai oikeasti jostakin löytyvää, mutta aivan mahtavaa. Upeasti kuvattu, juoni oli hieno, tarpeeksi pelottava, että joutui välillä halia pulpettia ja laukkua, mutta ei kuitenkaan liian. Aivan mahtava.

Tiistaina pääsin kaupungille, ja sain tehtyä viimeiset jouluostokset. Veljelle löysin traktorin ja poikaystävälle cd-levyn, voi miten mielikuvituksellista... Itselleni ostin korvakorut, sukkia, levyn (Stam1nan Uudet kymmenen käskyä) ja Vero Modan alesta hupparin hintaan 7,50e, mutta sisko oli ilkeä ja pölli sen heti itselleen. Mur.

Todistukset saatiin eilen. Kemia jäi päättötodistukseen numerona 10 ja maantieto 9. Olen tyytyväinen. Äidinkielestä sain vihdoin 10. Muutama numero oli laskenut numerolla, mutta pitää ne nostaa sitten keväällä. Keskiarvoa en laskenut, mutta siellä yli ysin lukemissa se huitelee.

Laadusta en sano mitään... Teinipeileilin kirpparilla ennen kuin testailin vaatteita. Ton paidan ostin syysloman alussa Seppälästä (lasten puolelta!), ja oon ihan rakastunu siihen! Se on ihana ja lämmin, voi pitää legginsien kanssa ja se ei oo ahdistava. Tissivyö on Tuurista kesällä ostettu, jalassa syyslomalla H&M:stä shopatut mustat pillifarkut. En tiedä miten miun hiukset näyttää ton värisiltä, ne nimittäin on oikeesti tummemmat...

Sain hankittua tuubihuivini takaisin siskolta, eikö olekin ihanan värinen? Se on niin paras; lämmin, sopivan muhku, takin hupun saa kiskottua menemään tuon alta kivasti ja muutenkin se on paras. Toisin kuin miun ilme.

Herkistelin tänään, kun halusin syödä piparin ja näin sokerikuorrutusta. Jos ei avaudu, niin tuossa on siis poikaystävän ja miun nimien ekat kirjaimet. Ja sydämessä. Oisin tehny &-merkin väliin, mutta en osannu. Angst.

Joululahjoja! Siinä on kahden siskon, veljen, äidin ja poikaystävän lahjat. Muovinen traktori on muuten hankala paketoitava, tuli vaan tossa huomattua.

Enemmän tai vähemmän lähiaikoina shopattuja korvakoruja. Noi ruusut on ostettu Glitteristä lokakuussa, niittirenkaat Seppälästä tiistaina, molemmat riippukorvikset Virosta Rocca Al Maresta. Söpöjä rihkamakorviksia ei voi olla ostamatta, kun hintaa on vain muutama euro.

Olen muuten täysin rakastunut. Kahteen hevisetään. Kahteen Mathiakseen. Lillmånsiin ja Nygårdiin. Warlordiin ja Vrethiin. Voiko paremmannäköisiä laulajamiehiä ollakaan?

Vreth                                    Warlord



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti