sunnuntai 15. tammikuuta 2012

When the cold of winter comes, starless night will cover day






Uusi vuosi tuli ja rymäyksellä. Aika vauhdikkaasti sitä itsekseni viettelin, oli hyvin hauskaa. Tämä vuosi on tähän asti sujunut varsin hyvin, koulussa nyt oli tietysti tylsää olla neljä päivää, mutta sen jälkeen koittanut tet-viikko oli varsin mukava! Olin tetissä pienen kylämme ompelijalla, ja sain tehdä vihdoin kaikkea kivaa, mm. itselleni todella upeat housut (vaikka itse sanonkin). Nyt on taas innostus ompelemiseen niin suuri, ettei mitään rajaa! Pakkosaadakonepakkosaadakone... Kuvaa housuista tulee myöhemmin. Niiden lisäksi sain purkaa korjattavien vaatteiden saumoja, ja leikellä vuorikankaita yms. Nautin suuresti!


Olen innostunut taas jumppaamaan, ja sillä teholla, että seuraavat päivät pitää vaappua, kun lihaksiin koskee niin pirusti. Jillian Michaelsin 6 week sixpackia ja Killer buns and thighs -treenivideoiden avulla olen treenaillut, ja kyllä muuten on tehokasta. Huh huh. Jos miun vatsalihakset vihdoin haluaisivat kaivautua ulos tuolta mahan syövereistä...

Tilasin itselleni jo ennakkoon synttärilahjan; Johanna Pohjanmiehen Korsetti!-kirjan. Se pitäisi saapua ensi viikon alussa postilaatikkoon, en malta odottaa! Sitten jos sitä innostuisi joskus hamassa tulevaisuudessa ompelemaan korsetteja itselleen... Kunhan olisi ensin se kone.

Ensi viikolla on koulussa tiedossa lukioihin ja miulla konservatorioonkin tutustumista, apua! En malta odottaa. Jos sitä keskiviikkona ehtisi käydä myös pyörähtämässä vähän ostoksilla ovelasti, kun ei muu kuin musiikkilukio satu kiinnostamaan, ja Andiamossa olis ale... Eikun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti