tiistai 20. maaliskuuta 2012

Sun silmäs aina mä muistan

06: Kuva lempinäyttelijästäni.

Johnny Depphän se siinä. Saksikäsi Edward, Pirates of the Caribbean, Public Enemies, ja monet muut leffat, joissa mies on näytellyt, ovat parhautta. Depp on sellainen herra, jota olen koko elämäni kuolannut, eikä ole yhtään leffaa, josta en pitäisi. Rakkautta. Purr.

Ripari tuli ja meni, ja vaikka siellä oli aivan järkyttävän kamalaa välillä, niin isosporukka oli aivan paras ♥ Uusia ystäviä sain ja tuli vietettyä huippuhetkiä. Päivätaukojen aikaiset ostos-tv-tuokiot, iltaohjelmien suunnittelut, isosten mässyhetki, Kielletyn hedelmän katsominen, juorutuokiot huonekavereiden kanssa... Joitakin järjettömiä natsisääntöjä oli (kuten toisten huoneisiin menokielto ja isosiakin koskenut kännyparkki), mutta silti leiristä jäi vain hyvinhyvin positiivinen kuva käteen. Viikko mennyt siitä kun palasin kotiin, ja järjetön ikävä on ollut kaikkia koko ajan! No, kaksi viikkoa ja saa nähdä kaikkia konffisharjoituksissa, joihin pitäisi Juankoskelle raahautua.

Kameran kanssa heiluminen vähän jäi, mutta pari asukuvaa tuli otettua.

Niin tylsää peruspukeutumista. Lämpimät legginsit + H&M-perustoppi + Stockerin pitkä neuletakki. Hiuksia jaksoin suoristella riparilla yllättävän paljon. Mukana kuvassa ihanat villasukat ♥
Kuvan laadusta ei sit puhuta...

Peruspukeutumista versio kaks. Ne legginsit + Seppälän kauluspaita + tissivyö. Ja taas ne suorat hiukset. Huomaa taustalla vaaleanpunaiset Lomamuumi-lakanat. Ne on parhaat!

Muuten. Riparilla sattui eeppisin asia ikinä. Miulla meni käsidesiä silmään, kiitos ihanan luokkakaverini, joka sitä ystävällisesti päätti päälleni purskauttaa (ei kyllä tarkotuksella sinne silmään). Sattui aivan saatanasti, nousi sekunnissa päähän (pojat joutu taluttamaan kämpille kun en pysynyt pystyssä) ja kolme päivää silmä näytti kamalalta, onneksi vain kahtena oli kipeä. Huuhtomalla parantui, mutta otsikon lause (joka on Tuu mun vaimoksein -biisistä) sai täysin uuden merkityksen, kiitos Eliaksen, joka viittasi sillä hyvin punaiseen ja kammottavaan silmääni. HV.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti