torstai 20. syyskuuta 2012

I once upon a time carried a burden inside

Näääääin suuret pahoittelut siitä, että olen kirjoittanut tänne viimeksi pari viikkoa sitten. On vain ollut vähän kiirettä tässä, työjuttuja jne. Eikä tuolla koulussakaan mitään helppoa ole ollut. Ensimmäinen koe oli tänään, se oli onneksi musiikin peruskurssista, joten ihan helppo juttu siis. Huomenna äidinkieltä, lauantaina luvassa psykologiaa, maanantaina englantia, tiistaina matematiikkaa ja perjantaina historiaa. Ei nyt loppujen lopuksi hirmu paha satsi luvassa, tai sitten miussa on jotain vikaa, kun en tuota kamalana koe.

Mahduin nuorisokuoroon mukaan, ensi tiistaina olisi luvassa ensimmäiset harjoitukset, saa nähdä miten käy. Ihan varma en ole siitä, miten jaksan kuoroilua, mutta ainakin yritän sen soluttaa aikatauluihini. Tulee ainakin sitten tuota ryhmälaulantaa, kun koulun kuorossa olen myös mukana. Sehän ei pahaa tee.

Tässä postailemattomuusvälissä on tullut tehtyä ostoksia! Seuraavana tuleekin kuvia kivoista löydöksistäni.

Ruskea, puinen sohvapöytä, 20e, Kuopion nettikirppiksen kautta. On törkeän hyväkuntoinen ja aivan mahtava muutenkin, sopii niin somasti meidän olohuoneeseen ♥ Tuo nahkanojatuoli saa vielä kangaspäällysteen, kunhan löydän jonkin sopivan kankaan, josta sellaisen siihen ompelen.

Platformnilkkurit, potentiaaliset festarikengät, nettikirpparilta myös, 2e

Iiiihana pvc-hamonen Gina Tricotista -50%, eli 12,45e jäi hamoselle hintaa. Hyvä etten ehtinyt ostaa sitä normihintaisena!

Pinkit Vallilan Kelohonkaverhot, 2kpl, City Marketista yhteishintaan 79,9e tarjouksessa. Rakkaus ♥

Sunsilkin Pro Heat -lämpösuojaa, 4e Sokos, en ihan noita äitiltä saatuja kampaamotököttejä kehtaa läträtä päivittäin siihen, että saan otsatukan suoraksi... Tämä ainakin tuoksuu superihanalta!

Lisäksi kaapissa nököttää lippu Hard Days Nightiin ensi kuulle, eli Kuopiohalliin suuntaan mm. Sonata Arcticaa ja 2 Times Terroria katsomaan! Kukaan muu tulossa? Seuraksi saa tarjoutua!

Tämäkin aika olisi oletettavasti kannattanut käyttää psykologian lukemiseen, mutta päätin olla niin ihana ja pistää teidät etusijalle (kun ei oikein toi lukeminen nappaa..). Nyt siis viettämään laatuaikaa ihanan kirjani kanssa, palaillaan piakkoin taas astialle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti