lauantai 18. toukokuuta 2013

It's a beautiful day and I can't stop myself from smiling

Kesäisen ihanaa huomenta kaikille! On sangen ihana lauantaiaamu, täällä Kuopiossa on todella kuuma ja aurinko paistaa. Vähän varjopuolia tästä kesäsäästä löytyy myös, tuo kun meinaa aiheuttaa migreeniä ja ihoni palaa äärettömän helposti (eilen ulkona vietetyn matikan tunnin osan aikana ehdin polttaa käsivarteni ja decoltee-alueeni...), mutta lääkkeitä vaan naamaan ja aurinkorasvaa kehiin niin eiköhän se siitä!

Siitä onkin taas vierähtänyt hetki kun olen tänne kirjoittanut, joten aloitetaan läpikäynti kronologisesti! Vappuaatto meni mukavasti ystäväni kanssa American Horror Storya katsellessa ja jumalattomia pannupitsoja tuhotessa. Kun tilattiin (yhteiseksi) perhekokoinen pannupitsa, totesi pitsamieskin "oijoijoi" ja pudisteli päätään. Ei sitten.

Varsinaisena vappupäivänä mie olin harvinaisen tylsistynyt, joten päätin tehdä itsestäni Moiran (hahmo American Horror Story Murder Housesta). Löysin kivan hius- ja meikkitutorialvideon (jossa soi taustalla Type O Negativea, my soulsister!!) ja siitä sitten ryhdyttiin tuumasta toimeen. Lopputulos:




Viime viikko olikin sitten todellakin arjesta poikkeava, mutta se ansaitsee ihan oman päivityksensä, niin palailkaamme siihen sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti