sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Tainted flesh, polluted soul / Through a mirror I behold

Hyvää sunnuntaita otukset! En oo taaskaan kirjoitellut ikuisuuteen, se aktivoituminen taitaa olla vain ikuinen haave omalta osalta. Noh, ehkä vielä joskus sitten... On vaan muka niin paljon tekemistä jatkuvasti, ettei tule istuttua koneella hirveästi, ja sitä myötä kirjoittelu kaikkialle on vähentynyt aika paljon.

Viimeksi postailin silloin kun koulu alkoi, ja nyt on jo menossa toisen jakson puoliväli. Koulussa on yhtä kivaa kuin aina ennenkin, nyt vaan on hirveästi tylsiä kursseja ja siihen meinaa mennä vähän hermo. Koeviikolla varmaan hypin päälläni, kun pitäisi hirveästi lukea mutta ei huvita ajatus siitä. Kahen viikon päästä alkaa autokoulukin, apua! Koulun alettua aika tosiaan vierähtää silleen hupsista saatana, ollaankin jo näin pitkällä.

Hirveästi ei ole tullut tehtyä ostoksia tässä lähiaikoina, lähinnä pieniä eBay-ostoksia (joista osa on vielä matkalla, murrr!). Syyskuun alussa tuli kuitenkin tilattua vanhojenmekko itselle! Löysin netistä aivan täydellisen mekon, mutta meni pitkään, että löysin nettisivun, josta pystyin sen tilata. Luottokorttia kun ei itseltä löydy. Lopulta kuitenkin löytyi saitti, jossa pystyi maksamaan PayPalilla ja tilisiirrolla. Puolitoista kuukautta meni siinä, että mekko tuli, ja täytyy sanoa, että se on juuri täydellinen ♥ Todella laadukkaasti tehty, istuu erittäin hyvin, ja mukana tuli yllätyksellisesti vannealushame! Mekko ei kuitenkaan ollut ihan kuvan mukainen, mutta oikeastaan se on vielä parempi kuin sen piti olla, joten en valita. Kuvat ovat tosi kökköjä, mutta pikkuvikoja!


Pieni ongelma vain on; mekko on aivan hirmuisen pitkä! Noh, se on kyllä korjattavissa oikeanlaisilla korkokengillä, ja niitä nyt ei ole mikään harmi etsiä! On vain toinen asia sitten oppia tanssimaan niillä koroilla... Mutta kyllä mie siitä selviän! Parinikin on aivan hirveän pitkä, niin on parempikin saada itselle lisäpituutta ihan mukavasti.

Tässä kaikki tältä kertaa, palaillaan astialle sitten kun tulee lisää kirjoittelun aihetta. Tänään myöhemmin on sitten tulossa videopostaus, pysykäähän kuulolla!

2 kommenttia:

  1. Whoaa, onpas kaunis mekko! Helma näyttää mun silmään melko tylliseltä, et sakset käteen ja napsnaps :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Helmassa on kyllä tylliä päällä, mutta sen alla on ihan satiininen helma vuorikankaineen, niin ei kehtaa ruveta purkamaan ja ompelemaan sitä :D

      Poista