maanantai 11. lokakuuta 2010

Millanen päivä sulla on huomen?

Miulla on lomapäivä! Johonkin päivään asti lomaillaan meijjän lomaosakkeella. Asteen Normipäivä on soinut ärsyttävästi päässä kiitos Summerin, joka tuli eilen ja tänään. Minnuu rupes hymyilyttämään, kun eilen Gallerian Turmion Kätilöt -ryhmässä joku mainitsi et "eikös negatiivinen plus negatiivinen oo positiivinen?", kun puhui ihmisten kanssa miten paikka X on perseestä, mutta sentään hän on siellä. Rupesin miettimään sitten tuota kavereiden osuutena. Jos mie oon vittuuntunu, ja kaveri on vittuuntunu, eli ollaan negatiivisia, meijjän jutut on sit ainakin vähän päästä positiivisia kuten fiiliskin. Tai ainakin se vitutus on positiivisempaa kun ei ole ainoo joka tuntee niin tai saa tukea tai jotain. Mut taas jos mie ja joku kaveri, ei siis ystävä, ollaan toistemme seurassa ja toinen on vittuuntunut, niin kyllä kummankin fiilis on entistä vittuuntuneempi, eli negatiivinen. Sitä positiivistakin alkaa yleensä siis vituttaa, ja negatiivista vituttaa enemmän kun toinen yrittää väkisin piristää. Ystävien kanssa on eri asia, kun ne yleensä onnistuu piristämään oloa niin ettei vituta enää. En oikein tiedä mitä järkeä tossa miun mietinnässä oli, mutta se tuntui jotenkin järkevältä. En oikein tiedä.

Kohta olen toisen hammaslapasen puolessa välissä, jei! Saan ne varmaan valmiiksi viimeistään torstaina, jonka jälkeen pitää kuvata ne, kuten Rikkipää-pipokin, ja laittaa kuvatusta tänne, Stam1na-foorumille ja ehkä facebookiin. Ainakin kahteen ensimmäiseen. Niistä tulee niin hienot!

Ei miulla oikein ole asiaa. Tuo neg. + neg. = pos. ajatus vaan piti tuoda julki ja miun mietinnät siitä.

PS. Mie saan oman mobiililaajakaistaliittymän! Pitää selvittää pystyykö sen avulla surrata kännyllä netissä ilman ylimääräisiä maksuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti