perjantai 5. marraskuuta 2010

Sekopäänä hulluna heilua

Marraskuun viides päivä. Huomenna lähtö Oulugospeliin aamu seitsemältä, jei! Neljä päivää nanoa takana, joista tosin vain kolmena olen kirjoittanut. Ensimmäisenä n. 3400, kolmantena päälle 2500 ja eilen vain reilut 1100. Tänään pitäis yrittää kirjoittaa tämän päivän ja viikonlopun sanat, uskon etten tule kuitenkaan onnistumaan siinä.

Jotenkin miun sosiaalinen tilanne on tällä hetkellä ristiriitainen. Normaalisti oon koneella sosiaalinen, IRL taas en. Nyt koulussa meinaa olla valinnanvaikeus sen suhteen, kenen seurassa haluaisin olla (lähinnä et oonko oman luokan tyyppien kanssa vai Runkun). Irkissä ja mesessä taas ihmiset on vaan hiljaa, jälkimmäisessä ainakin yksi ihminen, jolle haluaisin jutella, on estäny miut. Se suututtaa ja mie kyselen jatkuvasti itseltäni, että miksi se on tehny niin. En jaksa ymmärtää. Pitäs vaan ehkä tajuta, ettei se henkilö halua olla tekemisissä miun kanssa, mutkunmutkun... Niin.

Huomasin juuri, että Messengerin plussaversiolla on omat loginsa tallessa kaikista keskusteluista, joita miun puolella tietokoneessa ollaan käyty oli kuka tahansa kirjautuneena meseen sisälle. Luin äsken kahen kaverin välisiä keskusteluja, ja voi vittu toisen perseennuolemista. Aaa.

On ollu tässä pidemmän aikaa jotenkin hölmö fiilis. On hassua, kun ihmiset sanoo minnuu söpöksi, ja aattelen jopa itse, että perkele, nehän saattaa olla jollain tasolla oikeessa. Onko se itserakkautta, jos joskus kokee, että voiskin olla ihan kelvollinen? Mie ainakin toivon ettei, kun en jaksa sitä jatkuvaa itsesääliä ja huonoa itsetuntoa ja kaikkee mahdollista. Nyt oon jaksanu taas olla miettimättä vaatteita valitessa sitä "mitä ihmiset nyt sannoo kun miun pohkeet näyttää tässä asukokonaisuudessa näin isoilta?!" jne. Se ei oikeesti auta.

Vaatekriiseilen. Pakkaaminen ei onnistu, kun en tiijjä miltä haluun näyttää ja tuntuu, ettei oo mitään mitä laittaa päälle. Äää.

Tää oli aika turha ja random postaus, mut pitää rikkoa jää ja jatkossa sit tuottaa vähän laadukkaampaa tekstiä useammin.

PS. Ylppö, Zen Café, Maj Karma, 2 Times Terror ja kaikki kiva iskee taas ihan vitun lujaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti