lauantai 13. marraskuuta 2010

We are here alone

Isän kone sanoi KABOOM ja miun kone on nyt tuvassa. Epämukavaa.

Kävin tänään hieman ostoksilla. Liikkeelle lähdettiin jossain kahdeksan maissa, oli hieman väsy. Ensin käytiin Lidlissä ja löysin sieltä hieman lankoja.



Sit mentiin kaupungille ja Seppälään. Varsin nopeasti löyty revityt farkut, joita mie päätin kokeilla "vain huvin vuoksi". No, lopputulos on se, että pöksyt istu täydellisesti (ja on ihanan tiukat) ja täti osti ne miulle. Jei <3



Farkkujen löydön jälkeen mentiin kattelemaan villakangastakkeja H&M:lle, ja sieltä löytyikin nätti ja ihana yksilö. Kuvaa ei ole tarjota, kun en saanu otettua kunnollista ja katalogikuvaa ei löytyny. Takin löydön jälkeen käytiin vielä parissa kaupassa, minkä jälkeen suunnattiin Maximakasiiniin. Joo-o... Hetken mielijohteesta päätin mennä tsekkaa kenkäosaston, ja yllätys yllätys, sieltä löytyikin ihana pari, jonka sitten ostin. Namnam <3 Nyt on talvi - ja jalat - pelastettu!



Nyt kun miulla on kamerahanini taas käytössä, postauksiin tulee enemmän kuvia. Blogipostaukset, joissa on paljon kuvia, on hienoja, ja pyrin itsekin siihen, toki tekstiosuuksia vähentämättä tai laatua huonontamatta.

Tanssijalkaa on vipatuttanut paljon, ja perjantaina sitä saikin purettua hieman, kun Jamaicalla oli "Latinodancea" joka olikin oikeasti zumbaa. No mikäs siinä, hetkuttelin ensimmäistä kertaa julkisesti ja vatsalihasten olemassaolon taas huomas. Ensiviikolla pitäis harjoitella nopeasti pari biisiä soitettavaksi, joiden tahtiin mie ja neljä muuta leikitetään lapsia joillakin lastenkekkereillä, ja saadaan siitä palkkaa. Jei! Tuskin se palkka mikään suuri on, mutta vähäkin raha on rahaa.

Dødkvltin uusi levy pitäisi ilmestyä joskus tässä tulevaisuudessa, en malta odottaa että saan sen sitten! Siinä tulee olemaan ihania namupaloja, kuten Taival Vailla Valoa ja Kun Kuolema Meidät Korjaa, Saatana Meidät Ottaa. Musiikkiorgasmit <3

1 kommentti:

  1. Hei, nyt olis kaksi uutta Dødkvlt julkaisua ulkona. Toinen kokopitkä II sekä splitti Goats of Doomin kanssa.

    Jos kiinnostaa niin otappa yhteyttä:
    dodkvlt@hotmail.com

    VastaaPoista