lauantai 11. helmikuuta 2012

I'm beautiful in my way, 'cause God makes no mistakes

Tänne kirjoittelu on taas vaihteeks jääny, miljoona kertaa oon jo meinannu postailla kaikkee kivaa, mutta en vaan oo saanu aikaiseksi, kun yleisolotilani on ollut aika romahtanut tammikuun alusta lähtien. On flunssaa ja kaikkea selvittämätöntä vaivaa, yksi sairaalareissukin tuli heitettyä ja nyt odotellaan jatkotutkimuksia. Tällä viikolla selvisin kouluun jopa yhtenä päivänä, ja heti sen jälkeen olin niin voimaton, ettei mitään toivoa siitä, että siellä olisi enempää heilunut.

Alkuun sen haasteen, jota ajattelin työstää, toinen osa:

02: Kuva siitä mitä sinulla oli tänään.

Kuva on Googlesta. Miulla on siis ollut väsy, kuten viimeisimmän kuukauden. Koko ajan väsyttää, nukun päiväunia, mikä on miulle luonnotonta, eikä kellonympäri vedetyt yöunetkaan auta siihen, ettei väsyttäisi. Zzzz...

Tää on otettu miun kotipihalta. Taustalla näkyy ikivanha, aiemmin navettana, nykyään varastona toimiva tönö.


24.1. kolahti ikämittariin 16 vuotta täyteen, ja samaisen viikon lauantaina pidin sit synttärijuhlat, jotka meni lievästi sanottuna perseelleen, kun kutsutusta kuudesta ihmisestä vain kaksi pääsi paikalle, ja hekin silleen, että kolmestaan ehdittiin olla ehkä puoli tuntia? No, olihan se mukavaa jutustella Emman kanssa muutaman tunnin, ja sit loppuilta vametettiin Miian kanssa, meillä oli vähän fail leffankatseluyritys, ladattiin kolme tuntia Trollhunters-nimistä leffaa, joka kertoo Norjassa olleista peikonmetsästäjistä. Leffa on kuvattu silleen "todenmukaisesti", että siinä näyttää siltä että oikea, harrastelijatason kameramies heiluisi. Ihan kivahan se oli. Höpöteltiin kaikkea randomia, yöllä kuolattiin Tumblr:ista hevimiehiä ja kaikkea sellaista.

Emma!

Fail ryhmäkuva nro. 23498. Miia, mie, Emma.

Edustava kuutinpoikaskaksikko ollaan Miian kanssa.

Emmalta lahjaksi saatu gerbera, joka on vieläkin hengissä, jee!

Sain kummitädiltä tällaisen Marimekon Karakola-kankaasta tehdyn kukkaron, olen rakastunut ♥ Olen halunnut varmaan pari vuotta siirtyä tuollaiseen kukkaroon, mutta pihinä en ole raaskinut sellaista ostaa, kun superkivaa ei ole vastaan tullut, mutta täytyy sanoa, että odottaminen kannatti! Kuva Googlesta.

Olen ehtinyt tässä viikkojen aikana koukuttua The Big Bang Theoryyn, kun muutamia jaksoja tuli katsottua sitä telkkarista, niin nyt olen sitten seurannut sitä netistä jo kolme ensimmäistä tuotantokautta, neljäs lähti juuri tänään tulille... Kun katsoo englanniksi puhuttua sarjaa ilman tekstejä, niin huomaa, että se kielitaito on oikeasti yllättävän hyvä! Aluksi toki tuntui siltä, että jeesus, tästä tule mitään, mutta jo muutaman jakson jälkeen sitä tottui siihen että pitää vain itse ymmärtää mitä ohjelmassa puhutaan.

The Big Bang Theory

Nyt jatkan isoäidinneliöiden virkkausta (siitä projektista lisää myöhemmin!) ja BBT:n katsomista, adios!

PS. Postaus omasta pesäkolostani tulossa piakkoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti