torstai 5. huhtikuuta 2012

Maailma tappaa kaiken kauniin, mutta sinua en sille anna

08: Kuva jostain, johon uskoin lapsena.
Kuva Weheartit.comista.

Mie olen aina ollut erittäin lälly tyttömäinen tyttö, ja kaikki Disneyn klassikot, joissa prinssi ja prinsessa (tai muu vastaava asetelma) saavat toisensa, oli niitä lemppareita. Mie uskon, että itekin saan joskus isona miun onnellisen lopun, oli se millainen tahansa. Miun porukat on näyttänyt sen, että jos vaan rakastaa toisiaan, niin pystyy selviämään aikalailla kaikesta yhdessä. Jo pikku-Needled näki sen.

Viime viikolla tuli pyörähdeltyä kaupungilla, ja kukkaro laihtui ihan kiitettävästi.

Kuva Googlesta.

Ensin ostin Anttilasta alehintaan Adidaksen juoksulenkkarit kevään ja kesän juoksulenkkejä varten, vanhat lenkkarit kun ovat jo niin kuluneet, etteivät enää ole hyvät käyttää.

Anttilasta lähti Children Of Bodomin Relentless Reckless Forever ja Kotiteollisuuden Kotiteollisuus hintaan 3e/kpl, mitä vittua dudes? Onnekseni en ollut mennyt vielä ostamaan kumpaakaan, tuo COB:n on vielä CD+DVD-paketti, joten erittäin hyvä löytö, nyt on taas kokoelmaa bändin levyistä täydennetty.

Naaman kamaluuden takia se on sensuroitu. Sisko nappasi kuvan miusta, kun tallusteltiin kotitietä koulusta. Tarkoitus oli esitellä Seppälästä löytyneitä camohousuja, maksoivat vain 14,95e ja istuvat täydellisesti. Rakkauspöksyt.

Tuollaiset tuli hiuksista! Ei ne ihan mustat oo, mutta tummat ja tuo punasuus häviää pesujen mukana, et kyllä mie ihan tykkään tästä tukasta.

// Hyvin mie vedän. Tää osa piti julkaista viikko sitten, mutta kai se on parempi myöhään kuin ei milloinkaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti