torstai 19. huhtikuuta 2012

Pikakahvi ei auta mitään, kolmenkin kupin jälkeen väsyttää

10: Kuva ensimmäisestä harrastuksestani.
Kuva: Weheartit.com

Ensimmäinen harrastus on ollut laulaminen, yllättäen... Myös ensimmäiset todisteet pianonsoitosta on, kun olin 3kk vanha. Pienenä mie vaan aina laulelin kaikki asiat läpi ja olin semmoinen aina äänessä oleva pikkuneiti. Muskarissa käytiin ja kaikissa mahdollisissa jutuissa, joissa piti laulaa, niin meikäläinenhän se siellä oli hoilailemassa. On kuoroa ja bändiä ja vaikka mitä takana. Paras harrastus vieläkin.

Lauantaina olin kaupungilla ja katsomassa Rockamaa ja Apulantaa Kulttuuriareena 44:sella, tästä tulee oma postauksensa, kunhan jaksan katsoa kuvat julkaisukelpoiseen muotoon. Nyt tulee lähinnä vietettyä aikaa kotona valmistautuen pääsykokeisiin, treenaillen ja istuen tietokoneella, todella ihmeellistä eikö juu? Koulussa on ollut koetta ja muuta härpäkettä, ja ensimmäisiä kertoja tuntuu, että miehän osaankin jopa jotakin! Tämä on aika hurja asia.

Miulla on hiuskriisi menossa. Toisaalta olisi mukavaa pitää letti tummana (ja saada se ehkä joskus vihdoin mustaksi), mutta toisaalta nyt on alkanut viehättää kirkkaanpunaiset hiukset. Rastat olen laittamassa tällä viikolla tai viimeistään ensiviikon alussa päähän, koska pääsykokeet (lähetin niihin rastakuvan -> pakko olla siellä rastat), joten sinällään kriiseilyllä ei ole kiire, mutta se punatukkaisuus houkuttaa jännästi. Katsellaan.

Kevätväsymystä on muuten ilmassa. Kouluun ei jaksaisi nousta, pakko nukkua 10-15min pidempään kuin normaalisti, nukkumaan ei malta mennä... Tulis jo kesä!

Jos tätä pientä blogiani joku sattuu lukemaan, niin saa heitellä, että millaisia postauksia voisin tehdä. Kuvata jotakin? Kertoa jostakin? Kaikki (jollain lailla järkevät) ehdotukset pääsevät toteutukseen!

1 kommentti:

  1. Töts mie ilmoittaudun lukijaksi. Miten ois vaikka perinteinen "päiväni kuvina" postaus?

    VastaaPoista