lauantai 12. toukokuuta 2012

Ei elo maailman julmassa sylissä ole hyvä, ei lämmin, ei hellä


Returnn of the otsatukka!

Tuonnäköisenä sitä tuli hilluttua työhaastattelussa (Sale, en päässyt..) ja pääsykokeissa (musiikkilukio). Ryhdyn ostoboikottiin paikallisen Salen osalta, kun eivät sieltä prkl antaneet miulle töitä, mutta kaikille muille luokkalaisille kyllä.. Murr. Musalukion pääsykokeet tuntuivat menevän ihan hyvin, siellä olevat ihmiset on i-ha-ni-a! Vaikken mie sieltä kuin kaksi henkilöä tuntenut, niin kaikki tuli juttelemaan ja kyselemään, miten meni kokkeet ja olivat muutenkin ystävällisiä. Jos en unelmapaikkaani kouluun pääse, niin tuonne pääseminen olisi kyllä aivan huippua!

Vaikka kuva ei välitäkään oikeaa tietoa, niin otsatukka palasi lähinnä sen takia, että rastat tuli laitettua päähän. Nyt kokonaisuus on vähän mustempi kuin aiemmin, laitoin vain kaksi musta-sini-raidallista ja yhden kokosinisen rastapuntin. Vuokatissa lomaillessa oli hyvä letitellä iltapuhteena tukka itse kuosiin.. Nyt tulee taas kerättyä kaupungilla liikkuessa kaikkien mulkoilevat katseet ja oudot muminat puoleen.


Vapun sisältö näkyy siinä: istuin kotona, niin meikkailin sitten tylsyyden karttamiseksi ennen kuin syvennyin hörppimään simaa ja juttelemaan niille muutamalle harvalle koneella istuneelle ystävälleni, jotka olivat yhtä elämättömiä.

Tämä räpätäti ei ole ehtinyt hirveemmin näpytellä ruudun tällä puolella lähiaikoina, kun koesuma on ollut valtava ja oon surrutellut pari viimepäivää kaverin valmistujaismekkoa, josta ei kyllä hirveästi enää puutu asioita! Siitä tulee sitten valmiina kuvatuksia. Ylihuomenna on lähtö Krakovaan (puolen) luokan kanssa, sieltä tulee sitten aimo läjä kuvia (jos löydän mystisesti kadonneen kamerani matkalle messiin..). Ensimmäinen teoriatunti kevytmoottoripyöräkortin tiimoilta on käyty, josko sais kesän aikana kortin ja pääsisi surruttelemaan rastojen kanssa sävysävyyn olevalla Yamaha YBR125-beibellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti