torstai 14. kesäkuuta 2012

Mikään ei saa mua luovuttaan, et voi mua satuttaa, et voi pilata mun fiilistä millään, mul on kaikki hyvin tänään

Kello on hieman yli yhdeksän. Paniikissa Kuopion kaupungin sivujen päivittelyä. Milloin ne linkit nyt tulevat? Naps naps naps, F5-nappula menee pohjaan useita kertoja minuutissa. Vihdoin ja viimein kauan odotettu lista tulee näkyviin; lukiovalinnat 2012, Kuopion yhteiskoulun musiikkilukio. Äkkiä valittujen nimilista esiin. Ei, ei, ei, hetkonen... Onko se tuossa? ON! Jumalauta! *järjetöntä kiljuntaa ja huoneen ympäri hyppimistä*

Tulin siis valituksi Kuopion yhteiskoulun musiikkilukioon musiikkilinjalle! Jännitti hirveästi, että pääsenkö sinne, vaikka ka oli 9,7, pääsykokeet tuntuivat menneen hyvin ja niin edelleen, ainoa mörkö oli hakupapereiden kohta, jossa valinta oli merkattu toiseksi yhteishaussa. Siitä huolimatta lukion ihmiset olivat päättäneet, että olen niin hyvä että ansaitsen paikan, vaikka ensisijaisia hakijoita oli enemmän kuin opiskelupaikkoja. Parasta!

Sitten eilisiin asioihin. Kävin pyörähtämässä kaupungilla, ja mukaan tarttui kauniit kiilakorkokengät H&M:ltä, kun 10e hintalappu roikkui niistä kutsuvasti. Ei nyt kenkiä tuolla hinnalla varustettuna vaan voi jättää kauppaan!

Uudet mukavuuspopottimet

Eilen pyörähdin myös kavereiden bändin treeneissä, kun miuta pyydettiin mukavaan blackmetal-poppooseen koskettimia soittelemaan, niin piti sitten treeneihin hiihtää katselemaan, että voiskohan tuo toimia. Tulokseksi päätyi se, että mukavalta homma vaikutti, niin kai sitä tässä nyt on miullakin bändiprojekti alla, jee! Katellaan nyt sitten ajan myötä, että mitä tuosta mahtaa tulla. 

Tosi metalliuskottava treenilook...

1 kommentti: