lauantai 9. helmikuuta 2013

And my true love and I might live happy for life


Kun kaikki pelko sisälläsi
Uskoo vain kylmyyteen ulkopuolella
Ja sydän puhki jäätynyt anelee:
Oisinpa poissa mut pois pääse en, en, en


Ah nam tää meikäläisen kouluarki. Enkkua, enkkua, saksaa, ruotsia, musiikin teoriaa, musiikkitietoa, matikkaa. Ei sillä, ihan mukavaa on, kaikki on mielenkiintosia aineita, mukavaa seuraa jokasella tunnilla, kirjatkin oon jopa jo nyt hommannut (viime jaksossa miulla ei ollu puoleen kurssiin matikan kirjaa..)

Viime jakson numerot tuli, tasaista ysiriviähän se oli, paitsi sosiaalipsykologiasta tipahti kasi, mutta se nyt olikin ryhmänä tehty juttu, jonka perusteella saatiin numerot. Vähän harmittaa äikän ysi, mutta kai mie en sitten niin loistava esseenkirjoittaja ole. 20,5 kurssia on nyt suoritettu, vielä se 14,5-15,5 tulee tälle vuodelle, huhhuh. Koulussa on jopa yllättävän kivaa, koska mussukkaiset jotka on mm. parhaita. Pitää vain kunnostautua läksyjen tekemisessä ja sanojen lukemisessa jne, muuten tulee pikkaisen tuskaa koeviikolle valmistauduttaessa.

5 kommenttia:

  1. On oikeesti vääryyttä jos saat äikäst vaan ysin D: Oot esim. vitusti parempi ko mie ._.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä mie nyt en vaan noiden esseiden kanssa niin loista tjtn :D Onhan tosiaan se mahdollisuus, et toi oli muista paitsi siitä kirjavertailuesseestä, kun vieläkään en oo saanu palautetta siitä. Sitä odotellessa.

      Poista
  2. Voi teitä lukiolaisia... Oma lukkari on seuraavat 7 viikkoa lähinnä fiilispohjalta. Kukaan ei kyttää oonko koulussa tasan kasilta vai 20 yli ja saan lähteä millon huvittaa. Hupsis. Oikeesti mulla on ikävä läksyjen tekemistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas rentoa :D Toisaalta, ehkä itelle parempi näin päin, tuskin muuten hirveämmin siellä koululla roikkuisin.. :D

      Poista