tiistai 19. helmikuuta 2013

'Cause I can't stop loving you

Rölölöö, otukset! Mie oon kamala kun en ikinä muista päivitellä tänne mitään, paha bloggaaja. Tässä on ollut nyt ihan kivasti aktiviteettiä viime päivinä, lauantaina oli Stam1nan keikka 44:sella, ja ai taivas että oli mahtavaa. Itkin enemmän kuin ikinä ennen keikalla, koska Eloonjäänyt ja Puolinen Ihmikäs tulivat peräkkäin. Puhdasta rakkautta. Sain myös keikan jälkeen ensimmäistä kertaa ikinä Stam1nan poikien nimikirjoitukset, ja siitä innostuneena tein tyylikkään Stam1na-kollaasin isoihin Ikea-kehyksiin, jotka ostin viime viikolla. Tästä tulee kuvamateriaalia kunhan löydän kamerani!


Miun silmälasit tulivat vihdoin toissa perjantaina! Pidän näitä siis lähinnä vain dataillessa, koska en tykkää 30v-yh-äiti-lookista, jonka mie saan ne päässä, vaikka nämä uudet ihan kivat ovatkin. Edelliset lasit olivat jotain viisi vuotta tai enemmänkin vanhat, joten uudet alkoivat olla ihan paikallaan...


Kasvisvallankumouksen myötä olen opetellut laittamaan hieman kasvisruokia, ja yllä olevassa kuvassa (joka ei kyllä hirmu hyvä ole), on soijabolognesea, jota tein. Oli muuten törkyhyvää! Muidenkin kuin miun mielestä. Myös kasvislasagnea olen värkkäillyt, on paljon parempaa kuin tavallinen. Syötävien vihannesten listalle on tullut sen myötä munakoiso. Yllättävän hyvää! Olen aina ollut vähän kyyninen uusia vihanneksia kohtaan, mutta tässähän se maailma sopivasti rupeaa avartumaan.

Miun kouluun tulee vieraita Ranskasta, ja näillä näkymin miekin yhden ranskalaisotuksen majoitan. Voi tulla mielenkiintoista, mutta varmasti ihan kiva kokemus tulee olemaan. Jossei se nyt ihan ihmeellinen ole.

1 kommentti:

  1. SEN PITI OLLA SIHTEERILOOK >:C anygays, oot ihana c: ps. inhoon täs kommenttijutus tota fucking varmennejuttuu D:

    VastaaPoista