lauantai 26. tammikuuta 2013

If you look in my heart you will find no love, no light, no end inside.



 

Just another lonely Saturday afternoon

Now I'm just somebody you used to know

Miuun on kolahdellut ihan ihme biisit ja artistit tässä lähiaikoina. Otsikko on Hurtsin biisistä Miracle, joka tuntuu niin omalta biisiltä ettei mitään rajaa. Oon varmaan about sata kertaa luukuttanut Stellan biisiä Viimeisen kerran (vierekkäiset paikat taivaasta), koska se on vain hieno. Gotyen Somebody That I Used To Know:ta oon kuunnellut kanssa, sekä myös Marina & The Diamondsin How To Be A Heartbreakeria. Mieliala on hyvin sekava. Nyt soi Iiwanajulma, joka on vain parhautta.

Allekirjoittanut on nyt 17-vuotias, jee! Torstaina tuli mittariin lisää ikää, ja enää 363 päivää seuraaviin synttäreihin, jeee. Kävin synttäreiden kunniaksi sitten pyörimässä Matkuksessa, ja sieltä nyt lähti kaikkea jänskää mukaan, joka asiaa en muistanut kuvata, ja tässä nyt on stadin reissun ostoksiakin.

Mustapinkit feikkiuggit, 2,95€ New Yorker, on muuten lämpimät! Saatanan liukkaat kylläkin.

Hattarahame, 7€ H&M, ostin ota 2, maksa 1 -aletuotemeiningillä söpöimmän essun tän kanssa

Musta Aqua naamaväri, 5,6€ Cybershop, luomivärit musta, blingbling-hopea ja blingbling-valkoinen, 3kpl/9,95€ Gina Tricot, yllättävän hyviä!

Musta clip-on-otsis, 19€ Cybershop, tulee rastalisäkkeiden kaveriksi

Satiinihanskat, 3€ Tiger

Le Moustache -kassi! 2€ Tiger

Pitsiviuhka, 4,50€ Käherrystarvike, tuossa näkyy myös sitä essua

Nyt on luvassa innokasta kokeisiin lukemista koko seuraavaksi viikoksi, jeejee! Torstai-iltana on kyllä sitten ehkä vapautunein olo ikinä, kun on tullut selätettyä ne neljä koetta mitkä vielä on edessä.

1 kommentti:

  1. HELLO MUWUNEN <3

    Padapim padapum, ollos haastettu;

    http://diaryofinfinity.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

    VastaaPoista