torstai 17. tammikuuta 2013

Se kolisee, kuulkaa, runoilee, huutaa. Ihailijan katseita kaipaa.






Hejsan allihopa! Taivas, että tämä aika juoksee nopeasti, vastahan vuosi vaihtui ja nyt on jo kolmas viikko menossa! En vielä ole oikein tehnyt aktivoitua tämän blogin kanssa, mutta nyt sen lupaan tehdä. Eli tänä vuonna kirjoitan teille vähintään joka viikko postauksen (jatkossa), jos en, niin saa vapaasti tulla potkimaan perseelle.

Näin uuden vuoden kunniaksi ystävieni perseelle potkimisen avustuksella päätin, että rupean pikkuhiljaa kasaamaan itselleni kauan haaveena ollutta industrial metal -yhtyettä. Operaatiosta kirjoittelen tänne: Nymph of Nymph O Maniac.

Jonkinnäköistä mini-actionia on ehtinyt ollakin jo tämän vuoden puolella. Vuoden ensimmäinen viikonloppu meni American Horror Storyn parissa Elin kanssa, katsottiin sekä Murder House että Asylumin ilmestyneet jaksot, ai että oli mukavaa! Samaisen palleron kanssa ollaan käyty Matkuksessa eksymässä, vietetty villiä sunnuntaikerhoa ja muuta vastaavaa. Välillä oma mielenterveys huolettaa kyllä noiden ystävien kanssa jutellessa... Etenkin sen AHS:n jäljiltä.

Viime viikonloppuna eksyin sitten porukoille, sisaruksillani kun oli syntymäpäivä (huomaa monikon jälkeinen yksikkö). Mukavaa oli nähdä niitä taas, kaksi viikkoakin tuntuu yllättävän pitkältä ajalta. Sain jo sukulaisilta hieman etukäteen syntymäpäivälahjoja, nuo kun olivat ovelia ja välttävät siten miun synttäreiden juhlimisen... Ei sillä, se meneekin kämpillä kokeisiin lukien, kuten synttäreitä seuraava viikonloppukin.

Kuten fiksuimmat ehkä osasivat päätellä, koeviikonperkelehän se on taas luvassa, ensi viikolla tuo hupi alkaa... "Vain" kuusi koetta tässä jaksossa, kaksi niistä vielä kaksi- ja kolmiosaisia. Musiikkilukiolaisuus </3 näin aika-ajoin. Eipähän tarvii miettiä tekemistä päiville, kun voi viettää ne kokeisini lukien..

Sitten meikän varsinaiseen happyhappyjoyjoy-ilmoitusasiaan! Huomenna tää neiti lähtee yllä mainitun Elin kanssa kohti Stadia, jee! Etukäteissynttärilahjarahat, hyvästi. No, luultavasti tulee olemaan sen arvoista. Saa kyllä nähdä mitä tuosta reissusta tulee...

PS. Oon ihan ylirakastunut PMMP:hen. Help me?
PPS. Mahdollisesti ensiviikolla saatte ruuduillenne hämärää videomateriaalia. Muheutan loistavia ideoita pääni sisällä.


1 kommentti:

  1. MINÄ OLEN TUNNISTE XD eiku c`: hehehehe Suomi-tytöt Helsingissä xD joomoi oot ihnu c:

    VastaaPoista