sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Suomitytöt Helsingissä


Sinne meni viikonloppu, ja tällä kertaa se tuli käytettyä jopa fiksusti! Nimittäin perjantaina allekirjoittanut hyökkäsi junalla Helsinkiin ja Jokelaan seuranani armas Eli. Meno oli lievästi sanottuna jännää, nimittäin väsymys ja kaikki muu --> yliannostus Toosa-tv:tä ja paskaa läppää. Eipä se mitään, omani ei kyllä normaalistikaan sen parempaa ole.

Lauantai meni stadissa pyörien. Pakkanen oli jäätävä, joten Kamppi-Foorumi-väli oli varsin ihana. Ihme kyllä oikein mitään ei lähtenyt mukaan, vaan lisäkeotsis, söpöt satiinihanskat, pinnitavaraa, ylimahtava viiksikassi ja meikkijuttuja. Kukkaro huokaisi helpotuksesta ja Visa ei vinkunut liikaa. Kerrankin jaksoin kiskoa kuitenkin päälleni jotain somaa, ja tässä kuvasaasteasia siitä todisteena!

Korsetti: Poizen Industries, hame: Spin Doctor, kauluspaita ja sukkahousut on jostain..

Koeviikko alkaa miulla käytännössä huomenna filosofian kokeella, oikeasti vasta keskiviikkona (pitkällä matikalla...). Ei menny viikonlopun lukusuunnitelmat oikein putkeen, nyt osaan kyllä käytännössä Toosa-tv:n Suomitytöt Helsingissä ja landella pätkät ulkoa, mutta filosofian kirja on pysynyt nätisti kiinni... Ei näin. Ehkä mie rukoilen antiikin ajan filosofien kertovan unissa miulle vähän ajatusmaailmastaan ja koe sit menee jotenkin. Muttamutta. Palailkaamme astialle, luvassa jotakin jännää seuraavan vuorokauden sisällä!

2 kommenttia:

  1. Hihii ootpas söpö <3

    P.S. Oon aika kateellinen tosta hameesta.

    VastaaPoista