torstai 13. maaliskuuta 2014

In the end he needs a little bit more than me

Heippatirallaa! Tässä on kyllä nyt mennyt luvattoman kauan aikaa siitä, kuin olen viimeksi kirjoitellut, mutta nyt myönnän, että on kyllä ollut hyvä syy. Nimittäin viimeiset kaksi kuukautta tietokoneeni on ollut alhaalla ja täysin toimintakunnottomana, välillä sain sen pikkuriikkiseksi hetkeksi päälle, mutta silloin täytyi hoitaa tärkeämpiä asioita kuin blogia, joten ei ollut hirveästi mahdollisuutta kirjoitella tänne. Kuitenkin, pikkuhiljaa jos palaisi taas tämänhetkiseen elämään ja muistaisi ottaa blogin osaksi sitä! Nyt kun on uusi tietokone ja kaikkea.

Blogihiljaisuuteni aikana on tapahtunut aika isojakin juttuja! Heittelen nyt kuvia ja selittelen siinä ohessa vähän kaikesta.

Tammikuussa napsahti lasiin 18 vuotta ja sitä juhlistettiin asiaankuuluvasti pitämällä prinsessasynttärit kavereiden kanssa. Mulla oli tiara ja kaikkee, valitettavasti ei kyllä tämän parempaa kuvaa.

Täysi-ikäistymiseen liittyen napsahti ajokorttikin taskuun, ja vielä ekalla yrityksellä! Autonkin sain ostettua, kuvassa näkyy Mussukka #3450484, Fiat Punto vm. 2004. Hyvin toimii ♥

Kaikista oleellisimpana infona; tilasin eBaysta tammikuussa itselleni kuoren puhelimeeni! Söpö eikö juu.

Helmikuussa oli wanhojen tanssitkin, ja ihan hyvin ne meni! Hengissä selvittiin ja parin kanssa vältyttiin suuremmilta mustelmilta yms, joten kai sitä ihan onnistuneeksi voi sanoa. Tässä pari kuvaa, valitettavasti itselläni ei niitä ole enempää. Itkettää. Mutta no, mekon tiedättekin millainen se oli.

Kampaukseni takaa! Trendikäs niskanuttura, kampauksen jujuna letit. Täysin äitini ideoima ja toteuttama, itse en päässyt puusta pitkälle miettiessäni millaisen kampauksen haluan, joten vapaat kädet äidille ja lopputulos oli aivan täydellinen ja itselleni niin hyvin sopiva ♥ (Enkä näyttänyt pallopäältä, kuten itse kuvittelin käyvän niskatötterön kanssa!)

Sitten päästäänkin tähän päivään! Tilasin maanantaina itselleni tietokoneen, tällaisen Asuksen peruskannettavan, ei ollut kallis eikä varmaan mikään maailman paras, mutta näyttää toistaiseksi toimivan hyvin, ja tärkeintä on, että nyt edes on jonkinlainen kone. 

Tulen palaamaan vielä joihinkin tapahtumiin, joita tässä välissä on ollut, kuten Within Temptationin Kaapelitehtaalla heittämään keikkaan, jota kävin Kristiinan kanssa katsomassa, mutta niistä lisää myöhemmin! Tämä nyt oli lähinnä tällainen hei oon minäkin elossa -päivitys. Tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti