sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Pakkokaste, päivärukous / Itkumuurilla kyynelten putous

Hei vain! Nyt on niin kiireistä ollut tämä arki, että pieneltä naiselta meinaa kunto loppua kesken. On ollut palautettavaa työtä x ja y ja z, miljoona erilaista sanakoetta, autokoulua, keikkaa, kavereiden näkemistä, sitä tätä ja tuota. Jossain välissä pitäisi vielä salillakin juosta ja tuloksia saada aikaan. Noh, onneksi se tästä alkaa pikkuisen tasoittua, ensi jakson pitäisi jo olla kevyempi. Koeviikko alkaa onneksi keskiviikkona, niin koulupäivätkin ovat lyhyempiä. Jää aikaa muullekin kuin lukemiselle.

Kuten (hieman failanneessa) videopostauksessa mainitsin, tämän viikon maanantaina alkoi autokoulu! Parilla teoriatunnilla on jo tullut istuttua, ja torstaina pääsin ajelemaan hienolla mersulla! Yllättävän helpolta puuhalta tuo autoilu (vielä) tuntui, suuresta ennakkopaniikista huolimatta. Ehkä mustakin vielä oikeesti autokuski saadaan!


Lauantaina suuntasin Rock the Clubiin Kristiinan kanssa! Hilluttiin ennen keikkaa keskustassa ja jonoteltiin vajaa parisen tuntia Kulttuuriareena 44:n edessä. Oli yllättävän lämmintä!


Jonkin neronleimauksen seurauksena päätettiin yksissä tuumin pistää kivat jalantappokengät jalkaan. Noh, pitäähän sitä niitäkin välillä ulkoiluttaa, eikä se nyt niin pahalta tuntunut (vielä keikan jälkeen)... Vasemmalla mun Pleaserin Electrat, oikeella Krissen Demoniat.


Sitten itse keikkaan! Turmion Kätilöitähän sitä mentiin katsomaan, ja lämppääjänä toimi Black Light Discipline. Aivan helvetin kiva bändi! Sangen mukava industrial metal -bändi kyseessä, on nuo pari kertaa aiemminkin tullut nähtyä. Yleisökin oli yllättävän hyvin mukana, ainakin verrattuna suurimpaan osaan lämppäribändeistä! Illan päätteeksi sain bändin Aggressor-singlenkin kotiin!

Sitten itse kärmiöllisiin tutiloihin! Hieno keikka oli taas kerran, vaikka tällä kertaa MC ja Speggeli oli yllättävän rauhallisia molemmat. Välispiikit oli kyllä yhtä hienoa settiä kuin aina, ainakin Speggelin havaintotanssit ja molempien rap battle! Uusista biiseistä kuultiin ainakin Pyhä maa, Silmät sumeat ja Technodiktator heti ensimmäisenä. Hades oli nannaa kuulla taas livenä, samoin Minä määrään. 

Kaksi koottisaatanaa, SpellKoth goes Cheek ja kätilösetiä.

Puolenyön maissa kotiutuessa olikin sitten pieni satanus jo aivan poikki. Jalat huusi halleluujaa niskojen kanssa ja kyllä muuten nukutti hyvin! Mutta palailkaamme asiaan taas myöhemmin, nyt lähden muokkaamaan blogille uutta banneria.

3 kommenttia:

  1. :DDDD nyt kommentoin ihan fiilikseni mukaan, joten ei lisättävää noihin hymiöihin. Ehkä kommentoin jotain järkevää tähän, kunhan ekana olen nukkunut kunnolla :D

    VastaaPoista
  2. tämä olkoon semmoinen "minä näin sinut kätilöiden keikalla" kommentti :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tämä on sitten "niin minäkin sinut!" vastaus :--D

      Poista