sunnuntai 5. elokuuta 2012

I wanna do bad things with you.


Aamupäivällä oli tylsää, kun odottelin että voin katsella True Bloodia (aiheesta lisää myöhemmin), joten päätin vihdoin toteuttaa ajatukseni lauseen heittämisestä ankean yksiväriselle seinälleni. Päätin sitten jostakin syystä, että Stam1nan lyriikanpätkä "Ei unelma valoa vaadi, vaan rohkeutta." biisistä Viestintuoja, on juuri sopiva. Sitten vain piirtelin ja leikkelin vapaamuotoisia kirjaimia valkoisesta paperista ja teippailin ne seinälle. Halusin, että teksti näyttäisi siltä, kuin se olisi kirjoitettu käsin seinälle. En nyt tiedä lopputuloksesta sitten. Ainakaan ei enää näytä tuo sängyn yläpuoli niin ankealta, vaikka päiväpeitto ja jättityynyt ovat vielä toistaiseksi kuosiltaan ei-tarkoituksen-mukaisia. Kirkkaita värejä ja mustaa luvassa niihin myöhemmin.


Nyt voin sitten palata aiheeseen nimeltä True Blood. Monien ystävieni kehotuksista ja hehkutuksista huolimatta en ollut katsonut yhtään jaksoa kyseisestä sarjasta ennen torstaita, jolloin päätin lieventää tylsyyttä katsomalla aluksi yhden jakson sarjasta, ja loppujen lopuksi katselin niitä sen neljä putkeen. True Blood on aivan mahtava vampyyrisarja, ihan toista luokkaa kuin jotkut twilight-hommelit. Tässä on niitä todellisia vampyyreja, jotka kyllä on samalla oikeita hottiksia. Grrr näyttelijävalinnoille ja sille, että jos ei muuta näy, niin verta ja paljasta pintaa ainakin. Sarja miun makuun! Sarjan tunnari, Jace Everettin Bad Things on muuten äärimmäisen hieno biisi. Kuunnelkaa. Ja katsokaa TB:tä. Toivottavasti rakastutte siihen niin kuin miekin.

Tämä nyt oli tämmöinen sarjassamme hyvin informatiivinen päivitys, anteeksi, lupaan tarjota jatkossa jotakin mielenkiintoisempaa. Kunhan pääsen pois tuosta kiehtovasta vampyyriporn.. sarjan maailmasta.


1 kommentti:

  1. Whoaah! Tuo tekstiasia on ihan mahtava! Se oikeasti kuvan perusteella näyttää siltä, että se olis maalattu tuohon. Mielettömän hieno. :)

    Ja TB... Mä en oo ikinä oikeestaan jaksanut syventyä siihen, vaikka jonkin verran oon sitä tuijotellut iskän ja isosiskon kanssa. Onhan se ihan mahtavaa hömppäilyä ja Alexander Skarsgård on hawt!

    VastaaPoista