torstai 16. elokuuta 2012

Trollhammaren!

Vihdoin ja viimein se koulukin alkoi.Maanantaina sain miekin tehtyä lukujärjestyksen kondikseen, nyt toimii Wilma ja silleen.  Lukujärjestys ei näytä hirveän pahalta, vain kaksi 8-16-päivää, loppuina vain kolme tuntia päivässä. Ehkä tästä selvitään hengissä, vaikka osa opettajista on vähän ihmeellisiä ja silleen.

Viime viikolla pörräilin vähän kaupungila, ja tuli ostettua niin tekonahkalegginssit kuin pinkki vyö ja musta kauluspaitakin. Kivoja kaikki! Ja niillä on varmasti vielä reilusti käyttöäkin. Heti maanantaina kiskoin nahkalegginssit ja pinkin vyön päälle, lähinnä sen takia, että pääsisin helpommalla niiden esittelyssä päivän asun kera. Tämmönen se siis oli!



Kauluspaita on tosiaan musta, mutta auringonpaiste kuvaushetkellä päätti saada paidan näyttämään lähinnä harmahtavalta. Tästä saakin mukavan aasinsillan kynsilakkaan, jonka ostin vahingossa. Tai siis, oletin että purkissa olisi jotain mustan sävyistä tököttiä, mutta siitä paljastuikin tuommoista tummanharmaata glitterlakkaa, joka on kyllä todella kivaa! Pahoittelen laadutonta lakkausta kynsissä kuvassa, koska piti vain vetäistä sellainen pikainen testilakkaus ennen kuvanottoa. Ehkä ette tuohon kuole.

1 kommentti:

  1. Aaaaa, miksi mä nauran sun otsikolle? ;DD + haista huilu paitoines, enhän toki itse oo ettiny mitään tollasta jo jonkun aikaa... ):

    VastaaPoista