lauantai 18. elokuuta 2012

Juon kahvini miten sattuu; mustana, maidolla, kylmänä, kuumana

Ensimmäinen kokonainen kouluviikko on nyt takana. Koulukuvaksetkin oli jo, saa nähdä millaiset kuvat tulee... Tosi kivaa on ollu koulussa, ihan jees muutaman rappiokuukauden jälkeen saada jonkinnäköinen päivärytmi ja pakollista liikuntaa 6km pyörämatkojen verran vähintään joka arkipäivä.

BodyRockin ohjaajan Lisa-Marien fb-sivulla tuli vastaan ohje mukikakusta. Joskus aiemminkin oon jotain vastaavaa ohjetta kokeillu, mutta silloin tuotos ei ollut kovin mieltäylentävä. Päätin kuitenkin yrittää uudelleen ja kannatti! Oli hyvää. Tälleen kun elelee yksin (kaksin) niin ei ihan kehtaa leipoa kokonaista kakkua silloin kun sitä mieli tekee, ei sillä, ei ole edes kakkuvuokaa, joten tuollainen mukiannos on juuri hyvän kokoinen.

 Luomus mukissa...                                                           ..ja kumottuna. Ohje.

Torstaina kiertelin kaupungilla, ja käväisin taas armaassa City Pörssissä, josta löytyi taas varsinainen aarre. Nimittäin _aitoa nahkaa_ oleva prätkärotsi hintaan 25e! Ja vielä lähestulkoon oikeassa koossa, hieman iso tuo on, mutta mahtuupahan ainakin vaatetta alle jos ei muuten. Rakastan! ♥ Takki on vielä täysin ehjä ja käytön jälkiä ei näy. Kaulukseen pitää vielä askarrella kiinni niittejä, niin sitten on täydellistä.


Eilen piti mennä katsomaan kaveripoikien bändiä livenä, mutta syystä X järjestäjät olivat paikan päällä ilmoittaneet soittoajan olevankin tuntia aiemmin mitä soittajillekin oli aiemmin puhuttu, joten en päässyt vieläkään herroja livenä näkemään, kun olivat tavaroita purkamassa, kun saavuin paikalle. Hmph. Noh, josko vielä joskus onnistuisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti