lauantai 11. elokuuta 2012

Somebody that I used to know

Maanantaina kipittelin ahkerasti uudelle koululleni tekemään lukujärjestystä jne. Muuten hyvä, mutta arvon tietotekniikka petti taas jälleen, eikä miun Wilma-tunnukset toiminu, niin siihen jäi se lukujärjestys... Kirjalistan kuitenkin sai kouraan ja jonkinnäköistä pohjaa lukkarille tehtiin paperimuodossa, että jotain hajua on ekasta jaksosta. Siinä pitäs olla bändijuttuja, psykologiaa, hissaa, äikkää, matikkaa, enkkua ja jotain musiikin teoriaa, jos nyt satun muistamaan oikein ja tulee alustava juttu pysymään. Myönnän, että nyt oon jo aika innoissani tuosta koulun alusta vaikka se vähän jännittää ja pelottaakin. Mut luultavasti sitä tutustuu uusiin hienoihin ihmisiin ja saa paljon uusia kavereita ja silleen. Ensi viikon maanantaina pitää reippailla puoliltapäivin koululle, jee!

Maanantain asu! Seppälän hame, H&M t-paita, jostain ostetut pitsilegginsit (joihin oon ihan rakastunut juuri nyt), maiharit, Nomination yms.

Keskiviikkona kävin sitten viimein vierailemassa Maxi-Makasiinissa, jossa olin nähnyt tarjouksessa söpön Muumi-kahvipurkin, joka oli sitten aivan pakko saada, kun kahvipurkki puuttui. Hintaa oli huimat 5e! 


Hiljattain fiksaation pinkkiin kehittäneenä piti tietenkin ostaa räväkkä kuivausteli, kun sellainen kämpältä puuttui. Uskon, varmasti hyvin mielenkiintoista, että raportoin tällaisesta. Mutta kun toi on söpö!


Torstaina kävin sitten ostelemassa koulukirjoja ja hieman vaatejuttujakin. Niistä tulee postausta myöhemmin, vaatteet kun sattuvat olemaan kämpällä ja mie käymässä porukoilla. Et viimeistään ylihuomenna palaillaan sit sellaisen kirjoitelman parissa, siihen asti morjesta, meikä datailee iloisena lomansa loppuun!

PS. Katsokaa True Bloodia. Heti. Sain torstaina katsottua viimeisenkin tähän mennessä ilmestyneen jakson sarjasta, että sellaiset vähän vajaa viisi tuotantokautta tuli katseltua viikossa, hupsista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti