sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Lomalla viimeinkin, voi ottaa iisimmin

Syysloma koitti vihdoin ja viimein, tätä onkin odotettu! Ensimmäinen koeviikko meni paremmin kuin hyvin, suurimmasta osasta aineita tipahteli ysejä, vain yksi kasi tuli ja sekin historiasta, ja lisäksi sain musiikista ja äidinkielestä kympin! Olen siis hyvin tyytyväinen.


Hiukset tuli värjättyä, ja nyt meikä on sitten toden teolla punapää! Värinpoisto/vaalennus, punasta ja ColorMask pepperiä niin johan alkaa pää hehkua punasena. Tykkään ♥

Vapaa-ajan puhteena tuli neulottua itselle uusi myssy ja lapaset mummon antamasta iiiihanasta langasta. Myssystä tuli ihan kiva, samoin lapasista, vaikka ne tuollaiset supersimppelit ovatkin. Mustan pitsituubihuivinkin olen väsännyt, mutta sitä en näköjään ollut muistanut kuvailla ja esitellä. Noh, joku toinen kerta sitten. Alhaalla kuva myssystä ja lapasista, viimeisimpänä lähikuva lapasesta, joka hahmottaa langan väriä ja olemusta vähän paremmin, kun kamera vetäisi luomuskuvat ihmeellisen tummiksi.




Syysloma koitti vihdoinkin, mutta valitettavasti se ei sisällä pelkkää löhöilyä. Keskiviikkona otan suunnaksi Tampereen, ja menen lavalle osana nuorisokuoroa ja Kerkko Koskinen Kollektiivia. Silleen vaatimattomasti aloitan tuon kuoron kanssa keikkailun Tampere-talolla muutaman julkkiksen kanssa... Toivottavasti menee hyvin.

Keskiviikolta keikkarundi jatkuu, mutta siten, että suuntaan Jyväskylään Lutakkoon katsomaan Turmion Kätilöitä ja Painia! It's going to be legen... wait for it... DARY! 

Keikoista puheenollen; hurja keikkaputki ollut taas päällä. Torstaina jouduin koulun kautta katsomaan Kuopion kaupunginorkesterin esitystä, perjantaina oli Hard Days Night Kuopiohallissa, eli Black Light Disciplinen loppukeikka, 2 Times Terror, Sonata Arctica ja Los Bastardos Finlandeses tuli tsekkailtua. Eilen olin taasen katsomassa Bloodred Hourglassia ja Verjnuarmua 44:sessa. Oli ihan hienoja keikkoja kaikki, vaikka nuokkarilla oli tavallista vaisumpi meno... Kiitoksia kaikille seurana olleille, ootte ihania!

Keikkalook jälkikäteen kuvattuna... Huulet oli lähtiessä mustat ja hiukset suorat, mutta no, pikkuvikoja... Värit on kyllä ihan ihmeelliset, mutta johtuu ehkä keinovalosta, kun yhdentoista maissa on tuo kuva napattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti