sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Polta jo pois ahdinko, mä haluun sut mun elämään

Pari viimeistä päivää olen tehnyt sähkötarvikeinventaariota isän apuna tämän varastolla, hyvin tylsää ja puuduttavaa puuhaa, mutta pakko sitä on ollut olla apuna, pitäisi kai vieläkin jaksaa vähän. Varastolla on soinut YleX, kun jostakin syystä radio ei siellä maan uumenissa löydä muita kuin Ylen kanavat. Tuon pakkosoitannan tuloksena olen ihastunut Reino & The Rhinos -kokoonpanon biisiin Aurinko, josta tuo otsikkokin tulee. Ihanan lempeää ja hyväntuulista musiikkia! Sisäinen suomireggaeta rakastava otukseni taas on vähän vallassaan, kesä kun on. En malta odottaa, että viiden päivän päästä pääsee fiilistelemään Kuopion hämyisään yöhön Jukka Poikaa! Kyseinen artisti on tullut missattua kahdesti vuoden aikana, kun kummalekaan keikalle, jonka tämä heitti Kulttuuriareena 44:sessa, en päässyt kyytiongelmien takia näkemään. Höh.

Ainakin täällä Savon korpimaassa on oudon trooppinen ilma, ilmeisesti muuallakin. Ilma on kostea, kuuma ja lamaannuttava. Juoksemisesta ei tule mitään, kun happea ei saa otettua. Ärsyttää hieman, koska laiskuuden takia melkein kuukauden pituinen tauko on muutenkin ollut, mutta jos sitten syksymmällä jaksaa jatkaa taas.

Kaikenlainen musiikki potkii kyllä nyt lujaa. Korviahivelevät metallimätöt, letkeät reggaen sulosoinnut, sheikkausta aiheuttava poppijytke, kaikki semmoinen mukava. Ylipäätään elämä potkii lujaa, vaikka osaa ahdistaakin, lähinnä ilman takia. Positiivisia asioita on kuitenkin paljon luvassa, ihmiset ovat kivoja ja niin.

Miussa on kyllä jotakin vialla, kun Reckless Loven Hot on osoittautunutkin ihan kivaksi popitettavaksi... Ja taidan olla menossa katsomaan sitä Rokkimunassa. Hupsista perkele.

PS. Viisi päivää ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti