perjantai 15. heinäkuuta 2011

You make me scream and shout

Kahvintuoksuista huomenta! Enää ei kyllä ole aamu, mutta mitäs pienistä.

Konffiksesta tuli selvittyä hengissä, kuten myös rippijuhlista, vaikka olikin ihan törkeän kuuma. Rahaa tuli, etu- ja jälkikäteen saadut setelit mukaanlukien 410e, eli turhan vähän, mutta no, kyllä niillä + säästöillä saa ostettua edes jotkut hyvät koskettimet jos sitä haitaria en ostakaan, ei nimittäin huvittas tunkee joka ikistä senttiä jonka omistaa niin yhteen vitun soittimeen.

Maanantai-aamuna lähdettiin Tuuriin isotädin, sen miehen ja pikkusiskoni kanssa. Maanantai ja tiistaiaamu kierreltiin siellä, tuli ostettua mm. pitsiminihame, pvc-koristekorsetti, hienot mustat pöksyt, joissa on vähän koristenyöriä ja niittiä ja sit semmoset hienot henkselit, jotka roikkuu jalkojen päällä silleen hienosti, Stam1nan Viimeinen Atlantis (on hävettänyt niin paljon, etten aiemmin ole saanut hankittua tätä levyhyllyyn, koska teos on yksi upeimmista ikinä, mutta olen vain ollut rahaton paska), kaksi The Sims 2 lisäosaa, 3 tietokonepeliä alelaarista, kosteuttava suihke tukalle ja tissivyö ainakin.

Hiustököttini. Saa luvan kosteuttaa hyvin miun tukan!

Tiistaina aiottiin olla vielä tädillä yötä, mutta kotiin tuli muutaman nukutun tunnin jälkeen lähtö, kun isä soitti ja kertoi, että tulee hakemaan siskon ja miut pienten vahdiksi, se lähtee äidin kanssa sairaalaan. Puoli kuuden maissa keskiviikkoaamuna olikin jo sitten maailmassa suloinen tyttölapsi, joka näyttää ihan samalta kuin mie pienenä! Sillä on oikein tumma, paksu ja kihara tukka, go go! Tähän mennessä olen ollut ainoa lapsista jolla on tummat hiukset luonnostaan, niin hyvä että tääkin osasto saa kannatusta (ja mie pienen kaksoisolennon, pikkusiskosta ja pikkuveljestä kun on jo).

Keskiviikosta tähän päivään on tullutkin vahdittua lähinnä pieniä, mitä nyt keskiviikkona kävin katsomassa viimeisen Potterin siskon ja toisen siskon kummitädin kahden tytön kanssa, kun ei siskon kanssa onnistuttu saamaan kavereita seuraksi. Melkein koko leffan ajan oli silmät vetiset, se lopullisuuden tunne vain oli niin voimakas ettei uskoisikaan. Tunnelmaa vähän latisti toisen noista tytöistä kommentit kesken elokuvan. Se oli muuten 3D-leffa, ja mie näin sen niin kuin se kuuluikin nähdä! Vähänkö siistiä.

Pitkästä aikaa nyt on semmoinen tauko, ettei ole ihan vähään aikaan suunnitelmia. Koko ensi viikko on tyhjä, jos keskiviikon valokuvausaikaa ei lasketa - mummo ja äiti haluaa että rippikuvat otetaan semmosessa studiossa, jäiks. Pitäisi kai siihen mennessä opetella hymyilemään edustavasti. Mutta niin. Kahden viikon päästä mennään luultavasti käymään mummolassa, mie tosin olen siellä vain pari päivää, kun pitää palata viikonlopuksi Kuopiohoodseille, koska Rockcock! Pitäisi muuten käydä ostamassa lippu heti kun pääsen kaupungille seuraavan kerran, nyt kun on rahaakin ja kaikkee.

Olisin halunnut laittaa kuvia kaikesta mahdollisesta, alkaen rippimekosta (jonka tein itse!) jatkuen ostosten kautta uuteen pikkusiskoon, mutta en ole saanut pakotettua siskoa ottamaan tarpeeksi hyviä kuvia ostoksista, rippijuhlapäiväkuvat eivät oo vielä miulla koneella ja vauvan kanssa ei ole vielä ehtinyt posettaa kuin pikaisesti keskiviikkona, murunen kun tuli vasta tänään kotiin. Ehkä taas joskus kuvaspämmään hirmuisesti sitten! Pitää kyllä yrittää ruveta kirjoittelemaan tänne jostakin muustakin kuin aina kaikesta siitä mitä mie oon tehny kun en oo kirjottanu.

2 kommenttia: