keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Sun silmäs aina mä muistan, niin yltäin murheen puistan

Ripari oli ja ripari meni, otsikkokin siihen viittaa. Tuu mun vaimoksein oli paljon laulannassa, se oli meijjän koko porukan lempibiisi. 32 oli porukkaa yhteensä, josta meitä pikkusia 23, 9 uutta naamaa. Tyypit olivat mukavia, ihan jees tultiin koko iso porukka juttuun ainakin loppuviikosta eikä kellekään tainnut jäädä huono fiilis.

Heti ekalla oppitunnilla oli niin tylsää, että piti ruveta käsi töhertelemään täyteen tekstiä... Yksi sormi on sensuroitu, koska niin.

Heti ekana iltana oli kauheet teinipeiliposet. On tuo palapeilin kanssa aika hankalaa saaha kunnollinen kuva... Huomatkaa ihana otusyöpuku ♥


Day number three. Askel kerrallaan -paita oli päivän juttu, letit ja minishortsit myös innostivat. Olevinaan otatutin joka päivä kaverilla päivän asu -kuvan miusta, mutta ne tais jäähä kaverin kameraan ja sitä ei saa nyt kii. Voi möhkö.


Päivä numero neljä! Paita on siskolta pöllitty löllerö, joka ei kyllä taida olla ihan paras miulle...

Miten tätä ajetaan?! Allekirjoittanut ei edelleenkään hallihe teinipeilikuvien saloja.

Paljon hienoja kuvia jäi nyt näyttämättä kun ne on muiden kameroissa eikä ihmiset suostu olee online. No, joka tapauksessa oli ihan positiivinen kokemus sittenkin tuo ripari, isosten iltaohjelmat oli parhaita kuten myös pihatuokiot ennen nukkumaanmenoa, poikien puolialastomat päivät, painisessiot, gaalailta & siihen valmistautuminen, viimeinen ilta... Aijai. Viimeisenä iltana itkettiin kaikki yhdessä, halittiin paljon, pojat oli meijjän huoneessa yöllä ja jäivät pariin otteeseen kiinni. Lähtöpäivä oli jo haikea, mutta täynnä iloa, koska hei, pääsee kotiin! Kotona ehdin olla kyllä vain pikku hetken, ennen kuin kiisin mopolla kylälle näkemään kaveria. Kotiin palattua värjättiin tukka, tämä on nyt tämmöinen hyvinhyvin tumma. Kuvaa tulee joskus.

Eilinen meni lähinnä kotona, tädin ja mummon luona loikoilussa. Yö meni datatessa, menin nukkumaan ehkä kahdelta, niin se tiesi sitä, että pommiin nukuin sitten tänään.... Yhdeksältä olisi pitänyt olla riparimiitingissä, mie heräsin ysiltä, kun äiti tuli herättämään (olin tyhmänä laittanut hälytyksen maantaiksi... Miten niin päivistä sekaisin?) ja suunnilleen 5min valmistautumistuokion jälkeen kiidin mopoillen kylälle, tein loppukokeen (joka meni läpi), etsin sopivan alban ja sitten harjoteltiin konffista varten. Kyllä mie taidan ihan oikeasti päästä ton riparihomman läpi, huii.

Nyt jatkan kuumuudesta hulluksitulemista ja koomailua, tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti