tiistai 24. heinäkuuta 2012

Hei kulta, mä tahdon rakkautta sulta


Maanantai-aamuna tapahtui eräänlainen ihme, kun allekirjoittanut bloggaaja heräsi _pirteänä_ yhdeksän maissa. Siinä sitten virkeänä täyttelin astianpesukoneen ja söin aamupalaksi puuroa (on muuten hyvää, operaatio terveellinen ruokavalio on nyt käynnissä!). Kello oli hipsinyt sinne kymmenen pintaan, niin päätin, että voisin piipahtaa keskustassa, että tulisi edes hieman käytettyä aikaa. Siinä sitten meikkailin ja laittauduin vähän ja innokkaana poljin katsomaan, mitä sieltä keskustasta voisi löytyä.

Vaatekaupat ja niiden alennusmyynnit tuli kierrettyä suht perinpohjaisesti, testailin vähän sitä ja tätä muttei mitään 'must have' -juttua löytynyt. Suomalaiseen Kirjakauppaan suunnistin tietoisena 60e lahjakortista, jonka sain koulun loppuessa. Bongasin sitten mukavan lukuvuosikalenterin ensi vuodelle, jos nyt vaikka oppisin kirjoittamaan sinne kokeet ja menot yms härpäkkeet. Monena vuotena olen yrittänyt asiaa, mutta aina muutaman viikon aktiivisia jaksoja lukuunottamatta ne kalenterit ovat jääneet jonnekin huoneen perille. Nyt kalenterini on niin vastuttamattoman söpö, Nalle Puh nimittäin, niin jos edes se motivoisi kapinetta käyttämään, kun en osaa vieläkään tunkea esim. puhelimeen mitään menojani. Aivan mahdoton jo ajatuskin sellaisesta, vaikka se toki voisi olla kätevintä...


Juuri kun ajatuksissa käväisi takaisin kämpille polkeminen, vesipisaroita alkoi ripsiä päälleni. Päätin sitten poiketa vielä kiertelemään lempikirpparilleni City Pörssiin, ja aikamoinen kaatosadekuuro oli juuri kirpparikierrokseni aikana. Tyytyväinen olen siihen että lähdin, nimittäin löysin vähän sitä ja tätä kivaa!

Pääkallokuvioitu kangaslaukku, 2e. Tosi tilava ja mukava, kesäisenä arkilaukkuna mahtava!

Söpö minihame, ei hajua merkistä, 3e

Toppi, josta teen kaksi napapaitaa, 20snt, helminauha 50snt, baskerityylinen pipo 50snt

Tämä päivä sitten on ollut eiliseen verrattuna aivan turha. Nukuin ja loikoilin sängyssä puolille päivin, kun yöllä tuli kukuttua puoli neljään, yllätysvieraat piristivät vierailullaan yhden maissan niin paljon ettei uni vain tullut, niin lueskelin sitten blogeja koomassa, kun kukaan ei ollut koneella... Selkä ilmoitti puoli neljältä sitten, että nainen, sänkyä kohti, en jaksa enää toimia, niin pakkohan sitä oli sitten totella. Iltapäivällä yhden jälkeen päätin sitten, että loikoilu riittää, ja vetäsin treenin, jonka jälkeen jatkoin mitääntekemättömyyttä... Neljältä lähdin taas pistäytymään kaupungille, kun piti käydä ostamassa siskolle lippu Rockcockiin, ja tarvitsin uusia neuloja ompelukoneeseen omia ja siskon toppioperaatioita varten. Pistäydyin myös ruokakaupassa, poljin takaisin kämpille, olin tekemättä mitään... Kämppiksen kanssa käytiin taas lenkillä, ja innostuin vielä hieman nyrkkeilemään. Ihan mukavia nää tämmöset päivät, jollon voi (melkein) vaan olla tekemättä mitään. Eipä niitäkään enää kauaa oo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti