maanantai 23. heinäkuuta 2012

Pinkki painajainen


Tommosia nyssäköitä heitti postimies-P(L)ate meikän lattialle! DiversityHair oli pulju, josta tuli 350g merinovillaa tilattua. Voin lämpimästi suositella puljua, hinnat ei oo mitkään huimat, toimitus todella nopea ja postikulut moneen muuhun tutkimaani puljuun verrattuna pienet. Jotain 23e tuli nyssäkkäni maksamaan posteineen. Suosittelen lämpimästi! Sain vielä paketin mukana pari karkkiakin, lämmitti muuten mieltä.

Lauantai valikoitui sitten päiväksi, joilloin villaiset höitylät muuttaisivat olomuotonsa mukaviksi rastoiksi. Operaatiota varten oli tuijotettu YouTube-tutorialvideoita, muisteltu vanhoja huovutustaitoja yms. Aika yksinkertaiseksi homma loppujenlopuksi osoittautui, vaikkakin välineiden haalinta ei niinkään. Bambumaton hankinta oli se vaikein asia, ja tässä päädyttiin sitten korvaavaan vaihtoehtoon kokeellisesti.


Välineet tuhoon. Aka suihkupullo kuumalla vedellä ja saippualla varustettuna, bambumaton sijaisena toimiva bambuinen tabletti (Dam you, Kuopion lähiliikkeet (mm. Prisma), miksi ette myy sushibambumattoja?!?), sitten aluksi oli sen alla pyyhe, myöhemmin muoveja ja sanomalehtiä (imee vettä hyvin).


Saippuavettä villalle, alahan huovuttua!

Whutiimwhutiim, rullaillessa huovuttuu villa rastapötkyläksi.

Pätkittyjä villoja huovuttamista oottamassa


Ja kokonaisuus valmiina päässä! 64 rastaa tuli, et semmoset 128 huitulaa tuossa roikkuu. Anteeksi kuvan vammaisuus, en jaksanu meikata ja silleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti