torstai 5. heinäkuuta 2012

Tonight's gonna be a good night


Ihana Tukkakoskelo meni ja heitti miuta haasteella, joka on muuten kai ensimmäinen haaste ikinä blogissani!

"Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvänmielenasiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle."


1. Musiikki


Oli mieliala mikä hyvänsä, niin hyvä musiikki saa aina paremmalle tuulelle, oli se sitten synkeää black metalia tai jotain letkeää reggaeta tai jytäävää poppia/industrialia. Tähän kyllä sisältyy myös ihanat bändiharkat poikien kanssa, keikkojen jälkeinen hoilailu keskellä Kuopion yötä ja omat mölinät kotona, kun kajareiden nupit on kaakossa ja akka kiljuu vielä lujempaa.



2. Ystävät

Ystävät saavat aina hyvälle tuulelle, oli mieliala mikä tahansa. Perhe lukeutuu tähän porukkaan myös, vaikka ne nyt eivät aina saakaan mieltä iloiseksi. Ystävien avulla jaksaa kaikki ylämäet joita tulee vastaan, ja jokaikinen on erittäin rakas ja tärkeä ♥



3. Liikkuminen

Se on uskomattoman ihana fiilis, kun saa vedettyä rankan treenin ja sen jälkeen vaan lysähtää lattialle ja hengittää. Täydellisyyttä. Sen jälkeen virtaa piisaa ja tekee mieli vain hyppiä ilosta.




4. Laittautuminen

Pakostakin tulee hyvä mieli, kun voi hymyillä peilikuvalle ja näyttää omasta mielestään kauniilta. Vaatteiden sovittelu, kenkien jalkaan kiskominen, korsetin kiristely, meikkaaminen, hiusten kanssa värkkääminen.. Aijai näitä naisellisuuden iloja. Sitten jos vielä saa kehuja siitä, että näyttää hyvälle kun itsestäkin tuntuu siltä, niin voi kyllä sanoa, että mieli on erittäin hyvä.



5. Shoppailu

Voiko kukaan sanoa, ettei oikeasti tunnu hyvältä, kun saa ostettua jotakin kauan haluttua, ihanaa, itseä pukevaa tai tarpeellista mukavaa tavaraa/vaatetta/mitävaan? Ei ainakaan tämä nainen, vaikka sisäinen pihini kyllä kiroilee aina kun rahaa menee... Mutta riemu ostoksista voittaa kuitenkin.



6. Asioiden itse tekeminen

Olen aina ollut erittäin kekseliäs ja innostunut kaikkeen itse tehtävään, jo pienestä asti on tullut kirjoitettua tarinoita, tehtyä käsitöitä ja omaa musiikkia (jonka laadusta ei puhuta). Ei sitä voi olla kuin iloinen, kun saa jotakin kivaa valmiiksi, kuten uuden posliinityön, biisin tai vaikka NaNon.



7. Keikkailu

Keikoilla ei voi ikinä olla huonolla tuulella. Niihin liittyy yleensä ystäviä, helvetin hyvää musiikkia, ja se tunne, joka tulee lempibändinsä keikkaa katsoessa ja täysillä mukana riehuessa, on vailla vertaansa. Sitä ei pysty korvata millään. Myös se, jos pääsee itse soittamaan keikalle, niin on aivan uskomatonta. Ihan parasta. Tahtoo!!!



8. Rauhallisuus

Jos on sellainen päivä, ettei ole kiire yhtään mihinkään sillä hetkellä, vaan saa vain olla ja ottaa rennosti, niin auttamatta on hyvällä tuulella. Oli se sitten rentoa datailua koneella, ajan viettoa mökillä tai yökyläreissu kaverin luona - kaikki yhtä ihania.



9. Sosiaalinen kanssakäyminen

Aina tämäkään ei ole tietysti positiivista, mutta mesettäminen, tekstaaminen, kahvittelu tai vaikka lenkkeily toisen ihmisen kanssa (tai useempien) on ihanaa. Tulee hyvälle mielelle. Toki myös keskustelut tuntemattomien - vaikka kassatädin tmv. - kanssa voivat olla yllättävänkin ihastuttavia. Tai jos sattuu saamaan vaikka kehun yllättäen mukavanoloiselta taholta.



10. Muisteleminen

Kun on hiljainen yö eikä ketään hereillä, on ihana muistella kaikkia hyviä juttuja - festareita, tekstareita, mesekeskusteluja yms. En varmaan osaisi elää, jos ei jäisi talteen muistoja siitä, mitä kaikkea ihanaa on tapahtunut. Niiden voimalla pääsee vaikeimmistakin asioista yli, ja hyviä muistoja muistellessa tulee auttamatta törkeän hyvä mieli. Ehkä vähän haikeakin, riippuu toki tapauksesta.


Haastan:

Lumiran
Ravenin
Sartsan

Ja toki kuka vain voi tehdä tuon, hyvänmielenasialistat saa hyvälle mielelle lukijankin! En vain keksinyt enempää ihmisiä, joille tuon heittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti