maanantai 16. heinäkuuta 2012

This is love.


This is love todellakin. Hiukset nimittäin. PUNAISTAAAA. Pari mustaa raitaa löytyy seasta ja semmosta, otsista oon ruvennut myös pitämään nykyään sivussa enimmäkseen. Tuosta väristä: hot or not? Piti tulla vielä kirkkaampi punainen, mutta äitiltä loppui vaalennusjauhe kesken -> pohjasta ei tullut niin vaalea -> väri ei ole niin kirkas. Silti tykkäilen, ja kyllä se siitä sit ajan myötä paranee. KC Professionalin Color Mask -hoitoaineen ajattelin käydä ostamassa, vielä en ole ehtinyt, mutta josko tänään kävisin pyörähtämässä kaupungilla samalla, kun haen lipun Rockcockiin.

Ajotunneilla olen käynyt päristelemässä ajo-opiston asfalttiläntillä Honda CBR:llä. Ihan hyvin alkaa tuokin puuha sujua, nyt on varattu loputkin ajot ja ajokoe, huii! 2-3 viikon kuluessa pitäisi siis löytyä kortti, jee! Sitten pääsen pyörimään kaikkialle über-Jammullani, jeijei! Kaikki te siellä liikenteessä varokaa.

Viime perjantaina oli "tuparit" kavereiden kanssa. Tehtiin kämppiksen kanssa pitsaa pojille ja pistettiin pöytä - ja itsemme - koreaksi ja siinä sitten vedettiin ruokaa napaan ja istuttiin iltaa. Varsin kivaa oli, jos ei lasketa vammautunutta nenää, naulakkoa ja paitaa... Niistä ei sen enempää.


Väkersin Lauralle letin ja jonkinnäköisen otsistötterön.

Jotakin kertoo valon laadusta hiusten värivertailu ekan kuvan ja näiden seuraavien otoksien välillä. Ne ei siis ole tuon väriset mitä noissa kuvissa alla, tuo eka vastaa enemmänkin sitä oikeaa...




Kaksi muikkuverkkokoipista posettaa näiiin... PS. Rakastan noita pinkkejä sukkiksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti