sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

On jossain kesä, jossain ei näy pilven reunustakaan


Juhannus tuli ja juhannus meni, Pohjanmaalla vieteltiin sitä kivasti mummolassa ja nähtiin yhtä pitkäaikaista ystävääni, olipas taas vaihteeksi varsin kivaa! Mitään sen ihmeempää ei tehty, vähän grillailtiin ja katsottiin juhannusjunaa ja niin edelleen. Itsekin otin lomailun kannalta, nimittäin en tehnyt käytännössä yhtään mitään. Hyvä niin, nyt jaksaa sitten keskittyä täysillä liikkumiseen ja muuttamiseen sekä kaikkeen muuhun mitä nyt on luvassa.



Tein korun! (Eli kiinnitin nauhan tuohon avaimeen...)

Tolppa-apina.


Kämppis muutti meidän yhteiseen asuntoon tuossa muutama päivä sitten, ja toissapäivänä puheltiin, että olohuoneeseen pitäisi ehkä hommata sohva, että voitaisiin sitten istuksia siellä kaveriporukalla jne. Päädyin sitten katselemaan Kuopion nettikirpparille, että sattuisiko siellä näkymään mitään kivaa. Ja voi kyllä, näkyihän siellä! Bongasin ihanan punaisen sohvan, jolla oli hintaa 50e, sovin myyjän kanssa käyväni sitä katsomassa ja niinhän sitä sitten eilen tehtiin. Se on Alcantara-kankainen, täysin uudenveroinen ja ihana. Rakastan ♥

Sohva paikallaan kämpän olohuoneessa.

Samalta myyjältä ostin myös heräteostoksena valaisimen huoneeseeni, kun tämä kysyi olisiko sellaiselle tarvetta ja se näytti varsin kivalta. Vielä hauskana randomfaktana: Siinä jutellessa selvisi, että myyjänainen on ollut opettajana tulevassa koulussani.

Palailen takaisin huoneeni perinpohjaiseen muuttovalmiutta lisäävään siivoamiseen ja sen jälkeen painun pärisemään kevarin kanssa pihalle, jee!

1 kommentti:

  1. Hohoo haastoinpa siut (http://tukkakoskelo.blogspot.fi/2012/07/going-nowhere-fast.html)

    VastaaPoista