sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Näätkö kaksi yöperhosta hämähäkinverkossa kietoutuneina toisiinsa?

Morjesta! Olen nyt käymässä porukoillani, mutta tässä alkuviikosta tiistaina tuli muutettua matala majani Kuopion Särkiniemeen mukavaan 80m2 kolmioon viihtyisän kerrostalon kolmanteen kerrokseen. Yksin en toki siellä asustele, ihana ystäväiseni Laura majailee saman katon alla. Kotiutuminen sujuu varsin mukavasti, pikkuhiljaa alkaa kämppä näyttää asukkailtaan. Vielä sieltä puuttuu vähän sitä ja tätä, mutta ajan myötä pitää ostella kaikkea kivaa. Tässä tulee hieman kuvasaastetta yhteisistä tiloista, omassa huoneessa kun oli vielä laatikoita aika reilusti, niin ei kehdannut sieltä räpsiä kuvia...

Eteinen! Käytävän päässä näkyvä ovi on ulko-ovi, sen vieressä vessan ovi, vasemmalla näkyy keittiötä ja oikealla puolella on sitten makuuhuoneiden ovet, ne tosin jäävät kuvan ulkopuolelle. Ulko-oven vastaisessa päädyssä (eli niinkun kuvaajan selän takana) on kylpyhuoneen ovi.

Kylpyhuone. 

Keittiö. Kuva otettu ruokapöydän vieressä seisten, takana näkyy käytävä ja miun huoneen oviaukko.

Ruokapöytä.

Olohuoneen toinen puolisko, takana näkyy käytävää ja miun huonetta. Vasemmalla oviaukko ruokapöydän ja keittiön luo.

Toinen puoli olohuoneesta. On ainakin tilaa tankoilla! Parveke löytyy myös asunnosta, kuten näkyy. 

Siinäpä oli tällainen pieni esittely uudesta murmelinkolosta. Myöhemmin tulee sitten kuvia omasta huoneestani ja kaikesta tavarasta, mitä keksin ostaa asuntoon tai satun saamaan joltakulta. Hyvin tyytyväinen olen siihen, että vihdoin sain muutettua ja pääsen vihdoinkin omaan rauhaani. Kun on neljä pikkusisarusta (ja nykyään katinrontti), niin oma rauha on aika harvinainen asia, hiljaisuudesta puhumattakaan... On muuten luksusta, kun saa nukkua niin pitkään kun vain itse haluaa ja puuhailla kaikkea kivaa täysin omaan tahtiin. Silti on varsin mukavaa tulla tälleen käymään perheen luona ja huomata, kuinka etenkin pienillä on ikävä vaikken kauaa olisikaan ollut poissa.

Nyt jatkuu päivä Stephen Kingin Unensieppaajan ja hiusten värjäysoperaatio part. 2:sen parissa! (Ensimmäinen, joka oli eilen, failasi. Haista kukka, arvon tukkapehkoseni.) Seuraavissa kuvissa näkyy sitten astetta räikeämpi bloggaaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti